fredag 17 september 2010

Byråkratiet

Nå er jeg virkelig sinna har fått en ny ansvarig på det firmaet som ansvarer for mine assistenter og hun har "oppdaget" overforbruk av assistnasetimer med omtrent 100 timer - de må jeg betale ur egen lomme, helt umulig. Den forrige byråkraten er på mammaperm. Men hun skjönte at det er bedre jeg benytter "nöjespotten" til å få hjelp enn at pengene skal fryse inne hos kommunen. De er i 1:ste hånd avsedd til kinobesök og lignende men det er jo umulig for meg å gå på kino men jeg trenger betydelig mere hjelp enn jeg har timer til og mine assistenter vil hellre tjene pengene enn å gå på kino el lignende med meg og så kanskje bli nödt å bli med meg på sykehuset i flere timer. Det står jo i papirene at man kan benytte pengene til ting som kommunen ikke vil refundere.

Så jeg trenger mere hjelp assistentene vil hellre jobbe enn gå på kino el lignende og väre nödt til å bli med meg på sykehuset. Pengene finnes der og er avsett for meg og mine assistenter. Så hvorfor skal vi ikke lenger få benytte dem uten de skal fryse inne isteden???

Noen som skjönner hvordan man skal behandle byråkrater, er så trett på alt hva byråkrater heter. Dette er bare en ting har massevis av ting aktuelle også. Men denne kom i ettermiddag så det er den seneste.

Jeg blir så trett av å må bråke for enhver ting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar