lördag 13 juni 2009

Assistenter som tar seg fri tiltross for at de er skjemalagde

Nå er jeg sint, mildt sagt. Fikk en e-post fra en av mine assistenter at han ikke kan jobbe resten av måneden for han har bestemt seg for å ta ferie fra idag til den 21/8 - hvorfor sa han ikke noe om det igår?

Om det ikke hadde värt for at han er den eneste assistenten som kan håndtere verktöy skulle jeg ha latt ham bli avskjediget for lenge siden.

Han er helt håplös bestemmer selv når han skal jobbe, passer ikke noen tider kommer og går som han vil.

Men det verste er at han ikke byr seg om at jeg ikke tåler sterke "dufter" så jeg må alltid medisinere ekstra da han kommer - hvilket han gjör da det passer ham ikke da han er skjemalagd. Noen ganger har han kommet da jeg ikke har värt hjemme el har värt på vei ut da blir han sint. Men jeg skal da vel ikke trenge å väre her 24 timer om dögnet fordi han kanskje vil komme?

Lurer også noe fält på hvordan reglerne for arbeidsledige er i Sverige. Har flere som sier at de ikke kan jobbe her fordi de er kommet til trinn 3 og da må de ta de jobber som arbeidsformidlingen finner til dem i ulike foreninger. Da får de 100:-/dag + sosialhjelp men da jeg spör på arbeidsformidlingen så får jeg muntlig vite at har de jobb skal de selvsagt bare gi beskjed om dette å komme på jobben. Nå venter jeg bare, siden lenge, på skriftlig beskjed fra arbeidsformidlingen så at jeg kan sende det rundt til dem det gelder. Kommer ikke det innen den närmeste fremtid så får jeg se til ikke å ansette assistenter som närmer seg skritt 3.

1 kommentar:

  1. Huff, det hørtes ikke bra ut...
    Håper det ordner seg!

    SvaraRadera