lördag 22 augusti 2009

SSFD

For 1:e gang er jeg ikke meldt på til Sveriges SläktForskarDagar og jeg er svärt sinna på meg selv for helsen er god nok nå til at jeg hadde kunnet väre med men ikke noe å gjöre med det. 2 av mine assistenter er der og jeg har bedt dem ringe meg og fortelle hva som finnes på tilbud og håper virkelig at de gjör det. De kunne godt ha tatt meg med synes da jeg men ikke.

Takk väre SSFD så hadde jeg koselig besök i midten av uken av LivS og runare fra chaten - er redd det hva kjedelig for Runar, jeg hvar nok ikke den beste vertinne ettersom Liv og jeg satt ved datorn stort sett hele tiden. Mamma kom til middagen förste dagen og det likte visst Runar, alltid noe. Jeg hadde håpet at de sammen med mamma skulle identifiserte ulike billeder som trolig er tatt i Ålesund men mamma hadde selvfölgelig klart å blande dem sammen med andre bileder för Runar o Liv kom så det ble det ikke noe av. Jeg får vel pröve å finne dem igjen å scanne dem til Liv. Liv skal pröve å settw seg inn i noen av de probleme jeg har med PC:n også da hun kommer hjem så at hun kan hjelpe meg evt via TeamView, jeg krysser fingrene.

Ellers så kom programmet for Vuxenskolan i uken og jeg lurer på hvem som korrekturleste det har fått mange samtaler og e-mail fra deltagere som lurer på hva som er skjedd. Jeg får kontakte skolen på mandag å se hva som kan gjöres.

Dessuten pröver jeg å få assistentene mine å skjönne at jeg ikke vet hvilke tider jeg underviser enda så jeg kan ikke legge et fast skjema for september ennå, det må dessvärre holde med et preliminärt.

1 kommentar:

 1. Hej Synnove!
  Vad tråkigt att du inte kunde komma med på släktforskardagarna! Jag har aldrig varit med på dessa dagar någon gång (fast arrangemanget var visst i Östersund häromåret - inte såå lånt från där jag bor..)

  Tack för din kommentar i min blogg. Vad roligt att du tittar in hos mig!

  Jag önskar dig en fin höst och allt gott!
  Anita (Smulan)

  SvaraRadera