lördag 7 mars 2009

Vär oppmerksom på hva andre gjör ved PC;n

Lenge siden jeg blogget nå og det er til stor del beroende av at en assistent for noen uker siden klarte og radere alt hva innstalerte CD:er rörende slektforskning heter. Jeg har prövd å få dem reinnstallert men det er ikke det letteste og jeg har enda ikke klart det men det tar jo veldig mye tid.

Mange skulle nok si at det er min feil og at jeg skulde ha sett hva hun gjorde men det er ikke det letteste da man ikke klarer å sitte oppe for lenge ad gangen. Hun skulle innstallere "Svenska gravar" men det fantes for lite plass på den ene disken hvorfor hun fikk klar beskjed om å flytte noen filer men absolutt IKKE noen programfiler men selvsagt flyttet hun den viktigste mappen den med programfiler for slekten. Etterpå sier hun at hun ikke er noen Dataingenjör, det har jeg aldri trott heller. Hun er snill men veldig dum og snuser også hvilket gjör at jeg må medisinere ekstra da hun er her. Har egentlig lyst å la henne gå men det er ikke det letteste å få fatt på assistenter särlig ikke dagtid.

Ellers så var jeg på landsarkivet for omtrent 2 uker sider og det gikk bra, hadde med meg 16 elever (de kom å gikk utover dagen), fikk ikke gjort noe for egen del denne gangen men håper å få det til nå på onsdag selv om jeg ikke tror det - skal ha med meg flere elever da også.

Fikk vite at det nå er besluttet om rivning av landsarkivet i Göteborg til hösten, de skal ha barakker mens de bygger nytt så får vel se om det finnes noen mulighet for meg å ta meg dit da - med rullestol og allergi så stiller jeg jo höyre krav enn andre på mine omgivelser, men med tiden får vi se.

1 kommentar:

  1. Hej. Den nya släktforkningserien "Vem tror du att du är" kommer at börja sändas i svensk TV1 den 24 mars.

    SvaraRadera